Ko govorimo o nagrobnih svečah, velikokrat pomislimo na klasične voščene sveče, ki le za kratek čas služijo svojemu namenu. A vendarle je tudi nagrobna sveča lahko okolju prijazna in trajnostna. Solarne sveče Vestina niso privlačne zgolj zaradi svoje dolge življenjske dobe, ampak imajo številne druge pozitivne lastnosti, zaradi katerih se za njihov nakup odloča vse več posameznikov.

Solarna sveča deluje s pomočjo sončne energije in na ta način gori občutno dlje kot običajne voščene sveče. Na pokrovu ima solarni panel, ki s pomočjo sončne svetlobe “napaja” svečo, da ta lahko neprekinjeno gori več let.

Solarna sveča Vestina bo gorela do 1000 dni in noči, oziroma skoraj 3 leta.

Ne glede na to, ali piha veter, dežuje ali sneži, pa bo kos vsem vremenskim razmeram.

Okolju in uporabniku prijazna

Da z nakupom nagrobne sveče ne bi dodatno obremenjevali okolja, je solarna sveča Vestina zasnovana z mislijo na boljši jutri. Izdelana je iz stekla, ki ga je mogoče 100% reciklirati. Kot zanimivost, za eno solarno svečo Vestina bi morali prižgati kar 143 voščenih sveč, če bi želeli, da plamen na grobu gori 1000 dni.

Ker v notranjosti sveče ni ognja, pa je tudi bolj uporabniku prijazna, saj se z njo ne boste mogli opeči.

Trpežno

Solarne sveče Vestina so izdelane iz stekla, zaradi katerega so dodatno obtežene in bolj stabilne. Ker je steklo zelo trpežno, pa se videz solarne sveče skozi leta ne spreminja, ampak ostaja v prvotnem stanju – kot takrat, ko ste svečo kupili.

Tako kot v mnogih drugih vidikih življenja, se tudi pri nagrobnih svečah čedalje več ljudi odloča za nakup trajnostnih izdelkov, ki so veliko bolj okolju prijazni. Prav vsak izmed nas ima namreč možnost, da pripomore k ohranjanju okolja in boljši prihodnosti. Solarna sveča Vestina je sveča prihodnosti, s katero boste prispevali svoj delček.