Sveče za preminule hišne ljubljenčke

Vestina je prva zasnovala kolekcijo v spomin na preminule hišne ljubljenčke. V kolekciji boste našli elektronske sveče in elektronske gorilce z motivi za živali. Izdelke lahko postavite na poljubno mesto, recimo na polico poleg fotografije ali žare vašega ljubljenčka, vaš najljubši kraj, kjer ste ga skupaj obiskovali ali na mesto večnega počitka. Ker so več kot le živali in so naša družina, zvesti prijatelji, lahko sedaj v spomin na njih prižgete nagrobno svečo ali gorilec, ki je namenjena samo njim. 

Prikaz vseh 6 rezultatov

 • Elektronski gorilec Vestina Saturn - Za živali - 60 dni

  Elektronski gorilec Vestina Saturn – Za živali – 60 dni

  5,19 
  Dodaj v košarico
 • Elektronski gorilec Vestina Saturn - Za kužka - 60 dni

  Elektronski gorilec Vestina Saturn – Za kužka – 60 dni

  5,19 
  Dodaj v košarico
 • Elektronski gorilec Vestina Saturn - Za mucka - 60 dni

  Elektronski gorilec Vestina Saturn – Za mucka – 60 dni

  5,19 
  Dodaj v košarico
 • Elektronska sveča Vestina Pikus - Za živali - 60 dni

  Elektronska sveča Vestina Pikus – Za živali – 60 dni

  7,79 
  Dodaj v košarico
 • Elektronska sveča Vestina Pikus - Za kužka - 60 dni

  Elektronska sveča Vestina Pikus – Za kužka – 60 dni

  7,79 
  Dodaj v košarico
 • Elektronska sveča Vestina Pikus - Za mucka - 60 dni

  Elektronska sveča Vestina Pikus – Za mucka – 60 dni

  7,79 
  Dodaj v košarico

Ko kupujemo nagrobne sveče, običajno ne kupimo le ene. Iz tega razloga smo v našo ponudbo vključili pakete nagrobnih sveč in spominskih dodatkov, ki so sestavljeni iz visokokakovostnih izdelkov Vestina in so tudi bolj varčni. Če želite prihraniti denar pri nakupu nagrobnih sveč, izberite ugodne pakete sveč, ki bodo gorele občutno dlje, kot klasične voščene sveče, zato boste z njimi še dodatno prihranili.

Vestina paketi vključujejo različne modele ekoloških sveč (elektronskih in solarnih sveč), ter naravnih spominskih dodatkov, ki jih boste lahko postavili na grob ali poljubno lokacijo v spomin na svoje najdražje. Prednost solarnih sveč je, da gorijo občutno dlje kot klasične voščene sveče. Ena solarna sveča namreč nadomesti kar 143 voščenih sveč.

Solarna sveča Vestina je izdelana iz stekla, zaradi česar je zelo stabilna in trpežna. Obenem pa je steklo mogoče 100% reciklirati, zaradi česar z njo lahko občutno zmanjšamo število odpadnih sveč, še posebej ob 1. novembru. V treh letih kolikor je njena doba gorenja, solarna sveča ohranja enak videz kot takrat, ko ste jo prvič kupili. Ker je odporna na vse vremenske razmere, pa boste lahko brezskrbni tudi v daljših obdobjih deževnega vremena in snega. Da solarna sveča neprekinjeno gori 1000 dni in noči, je potrebna minimalna količina sončne energije. To pomeni, da se boste na solarno svečo lahko zanesli tudi v nepredvidljivih vremenskih razmerah. V paketih Vestina boste našli najbolj priljubljene modele solarnih sveč v različnih barvah in oblikah.  

Eko elektronske sveče so elegantne nagrobne sveče z različnimi dobami gorenja. Izbirate lahko med 60- in 120-dnevnim gorenjem. Tako kot solarne sveče pa so tudi elektronske sveče izdelane iz stekla, ki je okolju prijaznejši kot materiali pri klasični nagrobni sveči. V notranjosti elektronske sveče se nahaja gorilec s plamenom, ki ga boste enostavno aktivirali s pritiskom tipke na dnu gorilca. Elektronske sveče so ekološke tudi iz razloga, ker so primerne za večkratno uporabo. Gorilec namreč po preteku dobe gorenja lahko zamenjate za novega, medtem ko steklo obdržite. Ker je steklo zelo trpežno in stabilno, pa se sveča v različnih vremenskih razmerah in menjavanju letnih časov ne bo poškodovala. Eko elektronska sveča je odporna na vse vremenske razmere.

Eko elektronske lanterne so prečudovit okras za vaš grob. Izdelane iz trpežnega inox materiala (nerjavečega jekla) in stekla, bodo tako kot klasične solarne sveče dolgo let ohranjale svoj videz. S solarno ploščo, ki napaja lanterno s sončno energijo, bodo neprekinjeno gorele do 1000 dni in noči.

Spominski dodatki poleg nagrobne sveče lahko odlično popestrijo vašo nagrobno dekoracijo. Zato smo v nekatere pakete Vestina vključili tudi spominske dodatke. V spomin na preminule lahko na grob postavite naraven spominski kamenček z gravuro in čustvenim posvetilom. Ker so kamenčki naravni, je vsak izmed njih unikatne oblike in barvnega odtenka. Še en čudovit trajnosten nagrobni dodatek pa so tudi lesene spominčice. Visokokakovosten les z gravuro in prelepimi sporočili lahko s pomočjo ozke konice namestite v zemljo ali v nagrobni aranžma.

Paketi vključujejo skrbno izbrane visokokakovostne izdelke Vestina, katerih skupni imenovalec je, da so izdelani iz okolju prijaznejših materialov in so trajnostne alternative klasičnim nagrobnim svečam in dodatkom, ki bodo tudi za uporabnika bolj varčne. V kolikor razmišljate o nakupu več nagrobnih sveč, se vam bolj izplača, da izberete komplet, ki je občutno cenejši kot, da bi posamično kupili vsako svečo. V ponudbo paketov smo vključili nagrobne sveče, ki so med kupci najbolj priljubljene, zato smo prepričani, da boste med njimi našli popoln paket, ki bo dopolnil vaš žalni aranžma.

Spletna trgovina Vestina ponuja najširšo izbiro paketov Vestina na enem mestu, z različnimi možnostmi plačila in dostave. Prav tako smo vam na voljo na telefonski številki 030 46 47 48, če bi pri oddaji naročila morda potrebovali pomoč ali imeli kakšno vprašanje.