Elektronski vložki

Elektronski vložki Vestina z različnimi barvami in dobami gorenja. Kakovostni, primerni za notranjo in zunanjo uporabo.

Prikaz vseh 10 rezultatov

 • EKO solarna sveča Vestina SOLAR - steklena - bela

  EKO elektronski vložek Vestina miniDeluxe – večbarvni plamen – 60-dnevni

  3,80
  Dodaj v košarico
 • EKO solarna sveča Vestina SOLAR - steklena - bela

  EKO elektronski vložek Vestina miniDeluxe – bel plamen – 60-dnevni

  3,80
  Dodaj v košarico
 • EKO solarna sveča Vestina SOLAR - steklena - bela

  EKO elektronski vložek Vestina miniDeluxe – rdeč plamen – 60-dnevni

  3,80
  Dodaj v košarico
 • EKO solarna sveča Vestina SOLAR - steklena - bela

  EKO elektronski vložek Vestina miniDeluxe – rumen plamen – 60-dnevni

  3,80
  Dodaj v košarico
 • EKO solarna sveča Vestina SOLAR - steklena - bela

  EKO elektronski vložek Vestina miniDeluxe – toplo rumen plamen – 120-dnevni

  4,29
  Dodaj v košarico
 • EKO solarna sveča Vestina SOLAR - steklena - bela

  EKO elektronski vložek Vestina miniDeluxe – rdeč plamen – 120-dnevni

  4,29
  Dodaj v košarico
 • EKO elektronski vložek Vestina miniDeluxe - hladno rumen plamen - 120-dnevni

  EKO elektronski vložek Vestina miniDeluxe – hladno rumen plamen – 120-dnevni

  4,29
  Dodaj v košarico
 • EKO elektronski gorilec Vestina - rumen plamen - 365-dnevni

  EKO elektronski gorilec Vestina – rumen plamen – 365-dnevni

  7,59 6,83
  Dodaj v košarico
 • EKO elektronski gorilec Vestina - rumen plamen - 365-dnevni

  EKO elektronski gorilec Vestina – rdeč plamen – 365-dnevni

  7,59 6,83
  Dodaj v košarico
 • EKO elektronski gorilec Vestina - bel plamen - 365-dnevni

  EKO elektronski gorilec Vestina – bel plamen – 365-dnevni

  7,59 6,83
  Dodaj v košarico

V širokem naboru izdelkov Vestina so tudi eko elektronski vložki. Elektronski vložki Vestina so zelo vsestransko uporabni. Lahko so lepa dopolnitev vaše nagrobne sveče ali lanterne – elektronski vložek preprosto vstavite v notranjost – obenem pa jih lahko na grob postavite tudi kot samostojni nagrobni dodatek.

Eko elektronski vložki Vestina so izdelani v Sloveniji in so primerni tako za notranjo kot tudi zunanjo uporabo. Na voljo so elektronski vložki z različnimi barvami plamena, in sicer rdečim, toplo rumenim, hladno rumenim in belim plamenom. V ponudbi pa imamo tudi eko elektronski vložek z večbarvnim plamenom, ki gori v 6 različnih barvah: modri, beli, rumeni, zeleni, rdeči in rožnati. Barve se med seboj izmenjujejo in nežno prelivajo med gorenjem, ta elektronski vložek Vestina pa je najbolj priljubljen v božičnem in velikonočnem času, ko so naše nagrobne dekoracije tradicionalno bolj pisane in praznične. Elektronski vložki Vestina imajo različne dobe gorenja, in sicer 60-dnevno ter 120-dnevno. Vsak elektronski vložek ima tudi priložene baterije, tako da je takoj primeren za uporabo, brez dodatnega nakupa baterij. Ko doba gorenja preteče, pa lahko baterije samo zamenjate in isti elektronski vložek uporabljate še naprej, ali pa ga nadomestite z novim, ohišje, v katerem je bil vložen (svečo ali lanterno), pa obdržite in uporabljate še naprej.

Kako pa je z izbiro barve plamena elektronskega vložka? Veliko uporabnikov še vedno prisega na elektronske vložke z rdečim plamenom, medtem ko drugi obožujejo hladne tone, ki še posebej lepo pridejo do izraza v nočnem času. Elektronski vložki Vestina imitirajo gorenje prave sveče, kar pripomore k temu, da je njihov plamen videti kot plamen prave sveče.

Elektronski vložek Vestina je visoko kakovosten in prilagojen za delovanje v vseh vremenskih razmerah, v soncu, dežju in snegu. Lahko ga samostojno postavite na grob ali polico ob sliki preminulega v vašem domu, saj je njegova uporaba vsestranska. Veliko ljudi doma postavi spominsko polico, kamor vključi fotografijo preminulega in stvari, ki jih je imel rad. Na spominsko polico obenem lahko postavite plamen spomina v obliki elektronskega vložka, ki je manjše velikosti in ne bo zasedel veliko prostora. Elektronski vložek lahko uporabljate tudi tako, da ga namestite v svečo in lanterno. Naši elektronski vložki so prilagojeni, da ustrezajo elektronskim svečam Vestina in jih lahko po preteku dobe gorenja zamenjate z novimi, steklo elektronske sveče pa obdržite. Z večkratno uporabo pa boste sprejeli tudi okolju prijaznejšo odločitev.

Elektronski vložki Vestina so ekološki in okolju prijazni. Kaj pomeni biti ekološki? V prvi fazi je poudarek na surovinah in materialih, iz katerih je produkt izdelan, zelo pomembna pa je tudi življenjska doba izdelka. Eko elektronski vložek Vestina je izdelan iz okolju prijaznejših materialov z visoko stopnjo recikliranja. Materiali, ki so okolju prijazni, se hitro reciklirajo in tako tudi po odsluženi življenjski dobi pretirano ne obremenjujejo okolja. Poleg tega lahko elektronski vložek Vestina ponovno uporabite znova in znova in mu tako še podaljšate življenjsko dobo delovanja.

Elektronski vložki Vestina so manjše velikosti, zato jih lahko uporabite tudi za nagrobne aranžmaje. Vključite jih v venček, ikebano, nagrobno cvetje ali postavite samostojno poleg preostalih nagrobnih sveč. Ker je njihovo ohišje bele barve, se bodo lepo podali prav k vsaki nagrobni dekoraciji, ne glede na to, katere barve je.

Spletna trgovina Vestina ponuja široko izbiro ekoloških elektronskih vložkov z različnimi barvami gorenja oziroma plamena ter elektronskih in solarnih sveč Vestina na enem mestu, z različnimi možnostmi plačila in dostave. Prav tako smo vam na voljo na telefonski številki 030 46 47 48, če bi pri oddaji naročila morda potrebovali pomoč ali imeli kakšno vprašanje. Vabimo vas, da spremljate tudi našo kategorijo z novostmi in izdelki v posebni ponudbi, ki jih nenehno posodabljamo. Poleg elektronskih vložkov in sveč pa raziščite tudi ponudbo naših spominskih nagrobnih dodatkov, kjer boste našli spominske kamenčke in lesene spominčice.