Dostava

Spletna trgovina VESTINA posluje v tem trenutku in do nadaljnega samo na območju republike Slovenije in Hrvaške, tako da dostava v druge države članice EU in izven EU v tem trenutku ni mogoča. V kolikor bi vseeno želeli opraviti nakup pri nas in niste državljan/-ka republike Slovenije ali Hrvaške, nam prosim pišite na shop@emma.si.

Cena dostave se obračuna skladno s cenikom izbranega izvajalca dostave.

Po prejetem plačilu (razen v primeru izbire »po povzetju«) bomo naročene izdelke odposlali v roku enega do treh (1 – 3) delovnih dni. V primeru preobremenjenosti si pridržujemo pravico do podaljšanja tega roka. Če naročenih izdelkov trenutno ni na zalogi, EMMA d.o.o. na enega od danih kontaktov kupca obvesti o predvidenem datumu dobave oziroma dostave.

Stroški pošiljanja se obračunajo že pri nakupu v spletni trgovini vestina.eu. Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljavcu naročenih izdelkov niste dolžni poravnati. Kupec blago prejme dostavljeno na naslov, skladno s pravili izvajalcev poštnih storitev.

V primeru osebnega prevzema se strošek dostave ne zaračuna.

 

V primeru plačila z odkupnino se vam zaračuna provizijo, kot strošek plačila preko UPN naloga. Znesek provizije je odvisen od zneska nakupa. Strošku provizije se lahko izognete v primeru plačila preko transakcijskega računa, s plačilno kartico ali PayPal-om.