Ob prihodu novega leta se vsak izmed nas vsaj enkrat ozre nazaj na svoje dosežke. Za Vestino je bilo leto 2022 polno novosti in inovacij, s katerimi smo na novo definirali pomen in uporabo nagrobne sveče. V današnjem članku se lahko skupaj z nami sprehodite skozi preteklo leto in naše novosti, s katerimi boste lahko še naprej ohranjali spomin na svoje drage preminule.

Elektronske sveče Vestina z velikonočnimi motivi

Velika noč je največji krščanski praznik, ki ga večinoma preživimo v krogu svojih najbližjih. Zato smo ustvarili kolekcijo elektronskih sveč Vestina z velikonočnimi motivi, s katerimi se boste lahko poklonili dragim preminulim, ki jih ob tem prazniku žal ni več med nami. Elektronske sveče Vestina iz velikonočne kolekcije gorijo 60 dni.

Prve sveče v spomin na preminule hišne ljubljenčke

Ker so več kot le naši hišni ljubljenčki, ampak so naša družina, smo pri Vestini ustvarili prve elektronske nagrobne sveče v spomin na preminule hišne ljubljenčke. Vsi, ki so nas štirinožni prijatelji že zapustili, sedaj lahko prižgemo prav posebno svečko, ki je namenjena prav njim. Na voljo je elektronska sveča Vestina in elektronski gorilec Vestina, ki gori 60 dni in ima tri različne motive – za kužke in mucke.

Elektronske sveče in gorilci Vestina so odporni na vse vremenske razmere. Lahko jih postavimo na mesto večnega počitka našega ljubljenčka ali pa na druga mesta, ki v nas prebudijo lepe spomine na skupno crkljanje ter posebno vez in prijateljstvo, ki smo ga imeli z našim kosmatincem.

»V spomin na majhne tačke, ki so pustile velike odtise v naših srcih.«

Inox spominčica, ki traja za vedno

Priljubljene lesene spominčice so dobile novo, še bolj trajnostno različico iz nerjavečega jekla (inox). Inox spominčice imajo eleganten dizajn in so odporne na vse vremenske razmere. Enostavno jih lahko zapičite v zemljo – pesek na grobu in bodo za vedno ostale brezhibna nagrobna dekoracija.

Nov solarni mehanizem za še lažjo in hitrejšo aktivacijo

Uporabnikom solarnih sveč smo želeli še bolj poenostaviti postopek aktivacije nagrobne sveče. Zato smo razvili inovacijo, nov solarni mehanizem, s katerim boste solarno svečo Vestina aktivirali le v nekaj sekundah.

Oglejte si, kako enostavno je sedaj aktivirati solarno svečo Vestina.

Solarna sveča Vestina navdihnjena s slovensko tradicijo

Domačnost, slovensko tradicijo, umetnost in kulturo smo vnesli v segment nagrobnih sveč. Nastala je prva nagrobna sveča, ki slavi slovensko tradicijo – solarna sveča Vestina ČIPKA. Solarna sveča Vestina ČIPKA ima unikatno dimenzijo in dizajn s čudovitim vzorcem čipke. Nagrobna sveča Vestina ČIPKA deluje s pomočjo sončne energije in gori do 1000 dni in noči.

Na voljo je v štirih različnih barvah in vključuje našo inovacijo, nov solarni mehanizem, s katerim smo izboljšali uporabniško izkušnjo.

Solarna sveča Vestina z dizajnerskim pokrovčkom

V ponudbo solarnih sveč smo vključili tudi dizajnersko solarno svečo Vestina, katere pokrovček krasijo elegantni vzorci. Kakor ostale solarne sveče Vestina, pa se tudi ta ponaša z enakimi lastnostmi in gori do tri leta. Na voljo je v rdeči in beli barvi. Tudi ta vključuje nov solarni mehanizem, ki bo omogočal še hitrejšo uporabo.

Solarna sveča Vestina XXL velikosti

Poskrbeli smo tudi za ljubitelje večjih okroglih nagrobnih sveč in v ponudbo vključili največjo solarno svečo Vestina do sedaj. Na voljo je v dveh različnih barvah z dvema vzorcema – solze in kristala. Solarna sveča Vestina prav tako vključuje našo inovacijo, nov solarni mehanizem.

Elektronske sveče Vestina z novimi zimskimi motivi in smrečica z novo obliko

Naša praznična ponudba sveč je dobila nov trojček elektronskih sveč Vestina z zimskimi motivi, ki so odlična popestritev za zimsko nagrobno dekoracijo. Zimske elektronske sveče Vestina gorijo do 60 dni, na voljo pa so tri različni motivi: snežak, smrečica in sveta družina.

V praznični ponudbi nagrobnih sveč vsekakor ne sme manjkati tudi sveča v obliki smrečice. Elektronska sveča Vestina smrečica je s preteklim letom dobila novo, osveženo podobo z gorilcem, ki ima zelen plamen.

Prvi elektronski gorilec, ki gori 365 dni

Ob zaključku leta pa smo v našo spletno trgovino vključili še elektronski gorilec Vestina, ki je prvi gorilec s 365-dnevnim gorenjem. Gorilec Vestina 365 dni ima eleganten dizajn, na voljo pa so tudi tri barve gorenja: rdeča, bela in rumena. Elektronski gorilec Vestina 365 je dodatno obtežen in odporen na vse vremenske razmere. Na grob ga lahko postavite samostojno, ali ga vključite v nagrobni aranžma in okrasno lanterno.


Pri Vestini navdih za nove izdelke črpamo od ljudi, hkrati pa tudi vračamo družbi z dobrodelnostjo. Tako smo tudi v letu 2022 sodelovali pri projektu Zveze prijateljev mladine Moste-Polje, Veriga dobrih ljudi.

Hvala vsem, ki ste z nakupom solarne sveče Vestina pripevali k našemu srčnemu cilju, da vsi skupaj pomagamo družinam v stiski.