Koliko časa porabite za prižiganje svečke na pokopališču? Če ta vključuje iskanje vžigalic, opečene prste in dolgotrajno odpiranje pokrovčka, kar veliko, kajne? Pri Vestini se z mislijo na kupca v središču vedno trudimo, da bi še bolj izboljšali vašo uporabniško izkušnjo, zato so naše solarne sveče Vestina zelo enostavne za aktivacijo. A sedaj bo njihov prižig še hitrejši in lažji – le v nekaj sekundah. Preverite, zakaj …

Predstavljamo vam našo najnovejšo razvojno inovacijo, nov, naprednejši solarni mehanizem, ki omogoča še hitrejšo aktivacijo solarne sveče. Nekaj sekund dela za 1000 dni gorenja.

Naš najnovejši solarni mehanizem, tako kot sedanji, vključuje veliko solarno ploščo na pokrovčku, ki omogoča sprejem sončnih žarkov in napajanje solarne sveče Vestina na način, da lahko neprekinjeno gori do tri leta. Pokrovček je trpežen in izdelan iz odpornih materialov, zaradi katerih bo vaša sveča vedno izgledala brezhibno.

Največja prednost novega solarnega mehanizma pa je hitra aktivacija. Solarni mehanizem s potegom navzgor preprosto vzamete iz stekla in pritisnete na gumb za prižig na dnu. Že v nekaj sekundah tako lahko na še bolj preprost način aktivirate svojo solarno svečo Vestina. Gre za najnovejšo tehnologijo na trgu, s katero bo vaša uporabniška izkušnja s solarnimi svečami Vestina še prijetnejša.

Navodila za aktivacijo

  1. Korak: potegnite pokrovček s solarnim mehanizmom tako, da ga dvignete navzgor.
  • 2. Korak: pritisnite na gumb.
  • 3. Korak: solarni mehanizem vstavite nazaj v steklo in ga z enim potiskom navzdol namestite nazaj na svečo.

Oglejte si še video na tej povezavi.