Prisluhnili smo vašim željam in ustvarili najbolj srčno kolekcijo nagrobnih sveč do sedaj. V našo ponudbo smo vključili solarno in elektronsko svečo Vestina v obliki srca. Poglejte si naši novi srčni lepotički.

Srca ne poklanjamo samo za valentinovo, ampak je priljubljen skozi celo leto. Povezujemo ga z ljubeznijo, a ta ni nujno, da je vedno ljubezen dveh partnerjev. Lahko je to ljubezen do svojih staršev, sorodnikov, prijateljev in drugih pokojnikov, ki so se zasidrali globoko v naše srce. Zato je bila oblika srca na nagrobni sveči Vestina še posebej smiselna odločitev za nas. Želeli smo, da svojim dragim poklonite srce, ki simbolizira spomin in dejstvo, da bodo za vedno ostali v vašem srcu. Ne glede na to kako daleč so.

Solarna sveča Vestina SRCE

Solarna sveča Vestina SRCE

Solarna sveča Vestina SRCE je nekaj posebnega, ker poleg oblike srca vključuje tudi dizajnerski pokrovček z elegantnim vzorcem. Na pokrovu ima solarne celice, s pomočjo katerih se tekom dneva napaja s sončno energijo. Vaša nagrobna sveča Vestina gorela do 1000 dni in noči. Izdelana je iz trpežnega in stabilnega stekla, ki bo vsa leta gorenja ohranjal brezhiben videz. Ker je odporna na vse vremenske razmere, pa ste lahko brez skrbi, da bo vaš grob s svečo v obliki srca vedno urejen.

Solarno srce Vestina že vključuje našo razvojno inovacijo, nov solarni mehanizem, ki omogoča še hitrejšo in lažjo uporabo. Z enostavnim pritiskom na gumb boste aktivirali solarno svečo. V naši instagram objavi si lahko pogledate navodila za uporabo

Elektronska sveča Vestina SRCE

Elektronska sveča Vestina SRCE

Elektronska sveča Vestina v obliki srca bo gorela kar 120 dni. Poleg oblike srca ima elegantno kupolo, ki ustvari čudovit videz nagrobne sveče za popestritev nagrobne dekoracije v vseh letnih časih. Njeno ohišje je izdelano iz stekla in je odporno na vse vremenske razmere, tako dež kot tudi sneg in veter. Elektronska sveča je zelo enostavna za uporabo: enostavno pritisnite na gumb, ki se nahaja na spodnjem delu vložka. Elektronsko srce Vestina posnema plamen gorenja prave sveče.

Zaključek

Solarna ali elektronska sveča v obliki srca? Izbira je vaša. Naša priljubljena srčka bosta sedaj po celotni Sloveniji ohranjala spomin na drage preminule.

Svojo nagrobno svečo, ki jo boste izbrali, lahko naročite tudi na dom. Vestina spletna trgovina namreč omogoča hiter in enostaven nakup sveč in spominskih dodatkov za grob, v udobju vašega doma.