Zagotovo že poznate priljubljene lesene spominčice Vestina – naravno leseno posvetilo, ki ga lahko zapičimo v zemljo ali med ostalo nagrobno dekoracijo. V našo ponudbo smo sedaj kot novost vključili še inox spominčice Vestina. Največja prednost inox spominčic je izbira materiala, zaradi katerega je njihova življenjska doba neskončna. Če iščete obstojen spominski dodatek, s katerim bodo grobovi vaših najdražjih vedno brezhibno urejeni, je inox spominčica Vestina prava izbira za vas.

Inox spominčica Vestina je trajnosten spominski dodatek, narejen s slovenskim oblikovanjem. Nagrobni dodatek je izdelan iz nerjavečega jekla (inox). Nerjaveče jeklo spada med najbolj pogosto uporabljene materiale v mnogih industrijah. Poleg estetske privlačnosti, ki vključuje eleganten sijaj večno modne srebrne barve, pa ima inox še številne druge prednosti, zaradi katerih je eden vodilnih materialov pri izdelavi najrazličnejših izdelkov.

Jeklo je odporno proti rjavenju, zato se odlično znajde v različnih vremenskih razmerah, vključno z vlažnimi in slanimi okolji. Inox spominčica Vestina bo tako odporna na sonce, dež, veter in celo sneg. Njen videz pa se skozi leta ne bo spreminjal, saj je njena življenjska doba praktično neskončna.

Nerjaveče jeklo je mogoče stoodstotno reciklirati, kar 60% novega nerjavnega jekla pa prihaja iz starega že recikliranega. Z nakupom inox spominčice Vestina tako lahko tudi vi prispevate k varovanju okolja in zmanjševanju odpadkov.

Inox spominčica ima zelo lep, eleganten sijaj, ter je primerna za notranjo in zunanjo uporabo. Je zelo enostavna za uporabo in jo lahko namestite v različne površine – tako pesek, zemljo, travnik, med cvetje … Spominčica ima na dnu tanko konico, s pomočjo katere jo boste lahko trdno namestili v poljubno površino.

Izbirate lahko med različnimi motivi inox spominčic, ki bodo odlično dopolnile vašo nagrobno dekoracijo.

Izberite svojo spominčico na tej povezavi.