Pri Vestini ves čas razmišljamo o bolj trajnostnih izdelkih, zato je tudi naš najnovejši produkt zasnovan z mislijo na varčno, dolgotrajno uporabo, s katero ne bomo dodatno obremenjevali okolja. Novost v naši ponudbi je eleganten elektronski gorilec Vestina, ki gori kar 365 dni.

Želeli smo ustvariti gorilec, ki ga lahko uporabljate samostojno ali kot vložek v vaši sveči ali lanterni. In tako je nastal gorilec Vestina 365, ki je eden prvih tovrstnih izdelkov, katerega doba gorenja je kar 365 dni oziroma eno leto. Poleg občutno daljše dobe gorenja pa smo ponosni tudi na to, da je gorilec Vestina razvit in izdelan v Sloveniji, s povsem unikatno obliko in dizajnom.

Gorilec ima eleganten dizajn z izrazitim plamenom, ki ne utripa. Za razliko od ostalih gorilcev je težji in se zato tudi ob samostojni uporabi na grobu ne bo prevrnil. Uporabite ga lahko kot vložek za nagrobno svečo ali lanterno, odlično pa bo dopolnil tudi aranžmaje iz cvetja.

Njegov plamen posnema gorenje prave sveče, izbirate pa lahko med tremi različnimi barvami gorenja: rdečo, rumeno in belo.

Kako aktivirati gorilec Vestina 365?

Pri razvijanju novega gorilca smo se zelo posvetili tudi uporabniški izkušnji. Zato je gorilec Vestina 365 še posebej enostaven za uporabo in se z njim ne morete opeči. Gorilec se aktivira s pritiskom na gumb, ki se nahaja spodaj. Od trenutka, ko ga aktivirate z gumbom, pa bo gorel 365 dni.

Izberite poljubno barvo gorenja