www.vestina.eu je spletna trgovina s široko ponudbo visokokakovostnih nagrobnih sveč in spominskih dodatkov Vestina, s katerimi se boste poklonili preminulim. Zadovoljstvo kupcev postavljamo na prvo mesto, zato vam ponujamo enostavno oddajo naročila prek spleta in hitro dostavo. Ob vsakem nakupu boste v zahvalo za zaupanje prejeli tudi darilo. V današnji objavi vam bomo bolj podrobno razložili potek oddaje naročila prek spletne strani www.vestina.eu.

Vestina je blagovna znamka ekoloških elektronskih in solarnih sveč ter nagrobnih dodatkov. Med najbolj priljubljenimi izdelki v naši ponudbi je solarna sveča Vestina, ki deluje s pomočjo sončne energije in neprekinjeno gori do 1000 dni in noči, v vseh vremenskih razmerah. Solarna sveča Vestina nadomesti kar 143 običajnih voščenih sveč.

Izdelki Vestina so v naši spletni trgovini za lažje iskanje umeščeni v ločene kategorije. Tako smo poenostavili nakup nagrobne sveče prek spleta.

  1. Korak: Ko izberete želeni izdelek iz naše ponudbe, ga lahko dodate v košarico s pritiskom na gumb »Dodaj v košarico«.

Poleg gumba za dodajanje v košarico pa imate tudi okno za izbiro količine. Če želite dodati več kosov, enostavno položite miško v okno in pokazale se vam bodo puščice. S pritiskom na puščico gor, lahko povečate količino. S pritiskom puščice na dol pa jo zmanjšujete.

2. Korak: Ko boste izdelek uspešno dodali v košarico, se vam bo izpisalo obvestilo. Za ogled košarice kliknite »Prikaži košarico« ali ikono na vrhu strani.

  • 3. Korak: Ko ste v košarico dodali vse želene nagrobne sveče ali spominske dodatke Vestina, nadaljujete na zaključek naročila tako, da kliknete na košarico. Še enkrat preverite količine naročenih izdelkov, saj jih znotraj košarice lahko pred zaključkom nakupa še popravite s puščicami v polju »Količina«. Pomembno: Če spreminjate količino izdelkov v košarici, ne pozabite klikniti na gumb »Posodobi košarico«, da bo naročilo osveženo. 

V košarici lahko dodate tudi kodo kupona za popust. V polje »Koda kupona« vnesite prejeto kodo. Pri vpisu kode bodite pozorni, da jo pravilno vnesete. Po vpisu kode za popust v polje pa kliknite gumb »Unovči kupon«, da jo potrdite.

  • Korak: Preden se pomaknete na zaključek nakupa, je potrebno izbrati vrsto dostave. Ponujamo redno dostavo in pa možnost osebnega prevzema na sedežu podjetja v Lescah. Ko ste preverili vse podatke, kliknite gumb »Nadaljuj na blagajno«.
  • Korak: Ob zaključku nakupa izpolnite obrazec s podatki za dostavo. V primeru, da ste vi plačnik in naslovnik, izpolnite samo polja pod »Podatki plačnika«. Če želite dostavo na drug naslov, odprite dodatno okno na desni strani obrazca. V tem primeru bo naročilo dostavljeno na naslov, ki bo naveden v desnem obrazcu.

Poljubno lahko dodate tudi sporočilo ob nakupu. Prav tako pa v primeru, da v košarici niste dodali kode za popust, to opravite tudi ob zaključku naročila.

  • Korak:  Izberite želeno vrsto plačila. Ponujamo različne možnosti plačila: plačilo s kreditno kartico, plačilo po predračunu s takojšnjim prejemom UPN obrazca s QR kodo, plačilo s Paypal računom in plačilo po povzetju, kjer naročilo poravnate poštarju ob prihodu paketa. Pri slednjem se obračuna 1€ provizije za plačilo z odkupnino. Pri plačilu po povzetju pa ni mogoč osebni prevzem na sedežu podjetja v Lescah. Poštnina je brezplačna ob nakupu nad 39,99€.
  • Korak: Naročilo zaključite s pritiskom na gumb »Kupite sedaj«. Na email boste prejeli potrdilo naročila. Prosimo, da ob prejetju potrditvenega e-maila preverite, ali so podatki pravilni. V primeru, da želite spremeniti ali popraviti svoje naročilo, nas lahko pokličete na telefonsko številko 030 46 47 48.

V kolikor boste imeli težave z oddajo naročila, lahko nakup opravite tudi prek telefona. Za pomoč pri oddaji naročila in svetovanje pri izbiri izdelkov so vam naši prijazni svetovalci na voljo na elektronskem naslovu shop@emma.si ali na telefonski številki 030 46 47 48.