Zagotovo ste se pri prižiganju običajnih voščenih sveč že kdaj opekli z ognjem ali vročim pokrovčkom. Poleg tega pa ste morali pred odhodom na pokopališče vedno razmišljati, da ne boste pozabili vžigalnika ali vžigalic, da boste lahko sploh prižgali sveče v spomin dragim preminulim … Solarna sveča Vestina ne le, da vam prihrani vse skrbi pri prižiganju, je tudi bolj primerna izbira z vidika skrbi za okolje.

Če se sprašujete, kako pravilno aktivirati solarno svečo Vestina, vam lahko namignemo, da vam bo vzelo le 10 sekund dela za 1000 dni gorenja. Dobra kupčija, kajne?

Solarna sveča Vestina, kot je že razvidno iz njenega imena, deluje na sončno energijo. Na pokrovu ima veliko solarno površino (sončne celice), ki sprejema sončno svetlobo in jo pretvori v elektriko, ki napaja polnilne baterije v notranjosti sveče. Da bo sveča neprekinjeno gorela 1000 dni, je potrebna zelo majhna količina sončne svetlobe.

Aktivacija solarne sveče Vestina je izjemno enostavna in vam bo vzela le nekaj sekund.

1. Odvijte pokrovček;

2. Izvlecite slamico in jo odstranite;

3. Solarna sveča Vestina je aktivirana;

4. Privijte pokrovček.

Ko kupite solarno svečo Vestina, ne pozabite odstraniti slamice v notranjosti, da bo vaša solarna sveča gorela 1000 dni in noči. Solarna sveča namreč gori že pred odstranitvijo slamice saj, kot omenjeno, deluje na sončno energijo. Vendar, če želite, da vaša sveča gori 3 leta – podnevi in ponoči, jo morate pravilno aktivirati z zgoraj omenjenimi koraki.

Prižig solarne sveče Vestina je zelo preprost in varen, zato lahko s svečo rokujejo tudi otroci in starejši. Z njo se nikakor ne moremo opeči, sveča pa je tudi požarno varna.

Če imate kakršno koli vprašanje glede aktivacije solarne sveče Vestina ali potrebujete dodatne informacije, smo vam na voljo vsak delovnik od 7. do 15. ure na telefonski številki  030 46 47 48.