Posloviti se od hišnega ljubljenčka ni nikoli lahko. Izguba je pogosto enako boleča kot izguba ljubljene osebe. Nenazadnje nas je naš kosmatinec spremljal več let, bil ključen del našega življenja in enakovreden član družine.

Tudi pri blagovni znamki Vestina se zavedamo, kako velik pomen so imeli štirinožni prijatelji v našem življenju. Zato smo se odločili, da zasnujemo prav posebno svečo, s katero bomo lahko počastili spomin na naše pokojne muce in kužke. Ekološke sveče Vestina so zdaj na voljo s prikupnimi motivi za preminule hišne ljubljenčke.

Lahko izbirate med steklenimi svečami in samostojnimi gorilci, ki so primerni za notranjo ali zunanjo uporabo.

Elektronske steklene sveče za preminule hišne ljubljenčke

Na voljo so tri različni motivi v spomin na štirinožne prijatelje. Doba gorenja je 60 dni. Elektronska sveča je izdelana iz trpežnega in stabilnega stekla ter je odporna proti vsem vremenskim razmeram. Elektronska sveča Vestina je okolju prijazna in primerna za večkratno uporabo.

Elektronski gorilci za preminule hišne ljubljenčke

Na voljo so tri različni motivi v spomin na preminule hišne ljubljenčke. Doba gorenja je 60 dni. Elektronski gorilci imajo toplo bel plamen in so okolju prijazni. Gorilci za štirinožne prijatelje so izdelani v Sloveniji.

Kam lahko postavimo sveče za preminule hišne ljubljenčke?

  • Na mesto, kjer je pokopan vaš ljubljenček
  • Na mesta, ki v vas prebudijo lepe spomine na skupno crkljanje
  • Na poti najljubšega sprehoda
  • Doma na vrtu, kjer ste z njim preživeli veliko časa
  • V hiši: ob sliki vašega ljubljenčka, na okenski polici, na njegovem najljubšem mestu

S kosmatinci skozi skupna leta ustvarimo posebno vez in prijateljstvo, zato je njihova izguba lahko zelo boleča. In tako, ko po smrti v naših mislih ostanejo bližnji, enako velja tudi za naše štirinožne prijatelje. Zdaj lahko končno tudi njim prižgemo posebno žalno svečo. V spomin na majhne tačke, ki so pustile velike odtise v naših srcih.   Celotno kolekcijo sveč za preminule hišne ljubljenčke si lahko ogledate tukaj.