Neugodne vremenske razmere nam ne ovirajo le vsakdanjega življenja, ampak nam lahko otežijo tudi določena opravila, kot je obisk pokopališča. V takšnih razmerah je še posebej praktično razmisliti o sveči, ki bo gorela ne glede na različne padavine.

Ekološka solarna sveča Vestina Solar resda deluje s pomočjo sončne energije, vendar le te za nemoteno gorenje potrebuje razmeroma malo – samo 4 ure dnevno. Ob pravilni uporabi bo tako prejela dovolj energije, da bo lahko delovala tudi v dežju, snegu, podnevi in ponoči, skratka, v vseh vremenskih razmerah.

Neugodnemu vremenu kljubuje tudi s steklenim ohišjem, ki svečo še dodatno obteži in jo naredi bolj stabilno. Strah, da se bo prevrnila v vetrovnih in deževnih dneh, je tako odveč. V primeru, da jo sneg povsem zamede, pa ga po nekaj dneh preprosto samo odstranite oziroma pobrišite stran s pokrovčka, kjer se nahaja površina s solarnimi celicami, da bo lahko sveča naprej prejemala sončne žarke. Gre za kakovostno in inovativno svečo, na katero se lahko zanesete v vsakem vremenu.