Čipka se pri nas izdeluje že stoletja in je pomemben del slovenske kulturne dediščine. Vestina jo sedaj vnaša tudi v segment nagrobnih sveč. Ustvarili smo unikatno solarno svečo Vestina ČIPKA, ki črpa navdih iz tradicionalne slovenske čipke. Tradicija, domačnost, kultura in umetnost so tako združene v naši najnovejši umetnini.

Potica, gore, lipicanci, štruklji, med, … nekatere stvari so tipično slovenske. Mednje vsekakor sodi tudi čipka. Čipka je del naše tradicije in kulture že stoletja. Povezujemo jo s spretnostjo, redkostjo in dragocenostjo, hkrati pa je skozi zgodovino našla svojo pot skoraj v vsak slovenski dom. Čipkasti prtički, robčki in okraski nosijo spomine na pomembne dogodke, družinska praznovanja, zgodbe ljudi, njihovo preteklost in njihovo senzibilnost. Prek čipke smo se in se še vedno povezujemo ob lepih in manj lepih življenjskih dogodkih. Zato je bil prav vzorec čipke tisti, ki je navdihnil razvoj povsem nove nagrobne sveče slovenske blagovne znamke Vestina.

Steklena solarna sveča Vestina ČIPKA ima eleganten čipkast vzorec z veliko detajli, ki v nas vzbudijo občutek domačnosti, topline in lepih spominov. Kot vse solarne sveče Vestina tudi nova sveča gori do kar 1000 dni, podnevi in ponoči, v vseh vremenskih razmerah. Inovativna pa ni samo njena oblika, ampak tudi nov solarni mehanizem, ki uporabniku omogoča še lažjo aktivacijo sveče v le nekaj enostavnih korakih.

Solarna sveča Vestina ČIPKA je prva nagrobna sveča z vzorcem čipke in je na voljo v štirih barvah.

Izdelana je iz trpežnega stekla z nerjavečim inox pokrovom in bo tudi po dolgih letih gorenja še vedno ohranjala enak, brezhiben videz. Steklo poskrbi, da je solarna sveča Vestina ČIPKA dodatno obtežena in se ne bo prevrnila tudi ob bolj ekstremnih vremenskih razmerah.

Ohranjajte spomin na svoje najdražje z nagrobno svečo, ki nosi del slovenske tradicije – čipko.

Izberite svojo solarno svečo Vestina ČIPKA tukaj.