Vestina paketi

Prihranite z nakupom več sveč hkrati. Izbirajte med različnimi paketi Vestina, ki vključujejo elektronske sveče, solarne sveče in lanterne ter spominske dodatke.

Prikazovanje 1–12 od 15 rezultatov

  • Vestina paket 11

    Vestina paket 11

    21,99 
    Dodaj v košarico
  • Vestina paket 16

    Vestina paket 16

    29,99 
    Dodaj v košarico
  • Vestina paket 9

    Vestina paket 9

    32,99 
    Dodaj v košarico
  • Vestina paket 6

    Vestina paket 6

    39,99 
    Dodaj v košarico
  • Vestina paket 10

    Vestina paket 10

    39,99 
    Dodaj v košarico
  • Vestina paket 18

    Vestina paket 18

    44,49 
    Dodaj v košarico
  • Vestina paket 8

    Vestina paket 8

    44,99 
    Dodaj v košarico
  • Vestina paket 17

    Vestina paket 17

    45,99 
    Dodaj v košarico
  • Vestina paket 5

    Vestina paket 5

    59,99 
    Dodaj v košarico
  • Vestina paket 4

    Vestina paket 4

    64,99 
    Dodaj v košarico
  • Vestina paket 13

    Vestina paket 14

    64,99 
    Dodaj v košarico
  • Vestina paket 1

    Vestina paket 1

    68,99 
    Dodaj v košarico

Ko kupujemo nagrobne sveče, običajno ne kupimo le ene. Iz tega razloga smo v našo ponudbo vključili pakete nagrobnih sveč in spominskih dodatkov, ki so sestavljeni iz visokokakovostnih izdelkov Vestina in so tudi bolj varčni. Če želite prihraniti denar pri nakupu nagrobnih sveč, izberite ugodne pakete sveč, ki bodo gorele občutno dlje, kot klasične voščene sveče, zato boste z njimi še dodatno prihranili.

Vestina paketi vključujejo različne modele nagrobnih sveč (elektronskih in solarnih sveč), ter spominskih dodatkov, ki jih boste lahko postavili na grob ali poljubno lokacijo v spomin na svoje najdražje. Prednost solarnih sveč je, da gorijo občutno dlje kot klasične voščene sveče. Ena solarna sveča namreč nadomesti kar 143 voščenih sveč.

Solarna sveča Vestina je izdelana iz stekla, zaradi česar je zelo stabilna in trpežna. Obenem pa je steklo mogoče 100% reciklirati, zaradi česar z njo lahko občutno zmanjšamo število odpadnih sveč, še posebej ob 1. novembru. V treh letih kolikor je njena doba gorenja, solarna sveča ohranja enak videz kot takrat, ko ste jo prvič kupili. Ker je odporna na vse vremenske razmere, pa boste lahko brezskrbni tudi v daljših obdobjih deževnega vremena in snega. Da solarna sveča neprekinjeno gori 1000 dni in noči, je potrebna minimalna količina sončne energije. To pomeni, da se boste na solarno svečo lahko zanesli tudi v nepredvidljivih vremenskih razmerah. V paketih Vestina boste našli najbolj priljubljene modele solarnih sveč v različnih barvah in oblikah.  

Elektronske sveče so elegantne nagrobne sveče z različnimi dobami gorenja. Izbirate lahko med 60- in 120-dnevnim gorenjem. Tako kot solarne sveče pa so tudi elektronske sveče izdelane iz stekla. V notranjosti elektronske sveče se nahaja gorilec s plamenom, ki ga boste enostavno aktivirali s pritiskom tipke na dnu gorilca. Elektronske sveče so odlična izbira tudi zato, ker so primerne za večkratno uporabo. Gorilec namreč po preteku dobe gorenja lahko zamenjate za novega, medtem ko steklo obdržite. Ker je steklo zelo trpežno in stabilno, pa se sveča v različnih vremenskih razmerah in menjavanju letnih časov ne bo poškodovala. Elektronska sveča je odporna na vse vremenske razmere.

Elektronske lanterne so prečudovit okras za vaš grob. Izdelane iz trpežnega inox materiala (nerjavečega jekla) in stekla, bodo tako kot klasične solarne sveče dolgo let ohranjale svoj videz. S solarno ploščo, ki napaja lanterno s sončno energijo, bodo neprekinjeno gorele do 1000 dni in noči.

Spominski dodatki poleg nagrobne sveče lahko odlično popestrijo vašo nagrobno dekoracijo. Zato smo v nekatere pakete Vestina vključili tudi spominske dodatke. V spomin na preminule lahko na grob postavite naraven spominski kamenček z gravuro in čustvenim posvetilom. Ker so kamenčki naravni, je vsak izmed njih unikatne oblike in barvnega odtenka. Še en čudovit nagrobni dodatek pa so tudi lesene spominčice. Visokokakovosten les z gravuro in prelepimi sporočili lahko s pomočjo ozke konice namestite v zemljo ali v nagrobni aranžma.

Paketi vključujejo skrbno izbrane visokokakovostne izdelke Vestina, katerih skupni imenovalec je, da so odlične alternative klasičnim nagrobnim svečam in dodatkom, ki bodo tudi za uporabnika bolj varčne. V kolikor razmišljate o nakupu več nagrobnih sveč, se vam bolj izplača, da izberete komplet, ki je občutno cenejši kot, da bi posamično kupili vsako svečo. V ponudbo paketov smo vključili nagrobne sveče, ki so med kupci najbolj priljubljene, zato smo prepričani, da boste med njimi našli popoln paket, ki bo dopolnil vaš žalni aranžma.

Spletna trgovina Vestina ponuja najširšo izbiro paketov Vestina na enem mestu, z različnimi možnostmi plačila in dostave. Prav tako smo vam na voljo na telefonski številki 030 46 47 48, če bi pri oddaji naročila morda potrebovali pomoč ali imeli kakšno vprašanje.