Sveče vestina

Vestina je blagovna znamka ekoloških elektronskih in solarnih sveč ter nagrobnih dodatkov. Solarna sveča Vestina nadomesti kar 143 običajnih voščenih sveč. Gre za inovativne nagrobne sveče, ki gorijo kar do 1000 dni, podnevi in ponoči. Nagrobne sveče Vestina so kakovostne, odporne na vse vremenske razmere in izdelane v Sloveniji. Izbirajte med široko ponudbo modelov, barv in oblik.

Prikazovanje 1–12 od 95 rezultatov

  • Solarna sveča Vestina Fortuna - bakrena - 1000 dni

    Solarna sveča Vestina Fortuna – bakrena – 1000 dni

    19,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Fortuna - rdeča - 1000 dni

    Solarna sveča Vestina Fortuna – rdeča – 1000 dni

    19,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Fortuna - rjava - 1000 dni

    Solarna sveča Vestina Fortuna – rjava – 1000 dni

    19,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Fortuna - bela - 1000 dni

    Solarna sveča Vestina Fortuna – bela – 1000 dni

    18,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Vesta - rdeča

    Solarna sveča Vestina Epona – rdeča – 1000 dni

    14,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Vesta - rdeča - 1000 dni

    Solarna sveča Vestina Vesta – rdeča – 1000 dni

    17,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Vesta - bela - 1000 dni

    Solarna sveča Vestina Vesta – bela – 1000 dni

    17,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Carmenta - rdeča - 1000 dni

    Solarna sveča Vestina Carmenta – rdeča – 1000 dni

    18,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Vesta - bela

    Elektronski vložek Vestina Pluton – večbarvni plamen – 60 dni

    3,80 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Vesta - bela

    Elektronski vložek Vestina Pluton – bel plamen – 60 dni

    3,80 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Vesta - bela

    Elektronski vložek Vestina Pluton – rdeč plamen – 60 dni

    3,80 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Vesta - bela

    Elektronski vložek Vestina Pluton – rumen plamen – 60 dni

    3,80 
    Dodaj v košarico

Prižiganje sveč ob 1. novembru je v Sloveniji tradicija, ki se odvija ob dnevu spomina na mrtve. A kljub temu, da smo navajeni sveče prižigati ob tem prazniku, se še vedno vse več ljudi odloča, da se svojim najdražjim poklonijo tudi med letom. Eden izmed razlogov, zakaj prižgati nagrobno svečo skozi celotno leto, je, da se tako lahko lažje soočamo z izgubo. S prižigom sveče pa lahko tudi izkažete spoštovanje do družinskih članov in prijateljev. Če je število sveč na grobu pokojnika večje, lahko to žalujočemu da vedeti, da tudi vi mislite na pokojnika in da niso sami v bolečih časih.

Blagovna znamka Vestina se s svojimi inovacijami trudi, da bi vsakemu posamezniku približala nagrobno svečo, da v njej najde tolažbo, ljubezen in pokloni čudovit spomin na vse, ki jih ni več med nami. Še več, naš širok asortiman nagrobnih sveč omogoča vsem, da v njem najdejo popoln nagrobni dodatek, ki je trajnosten.

V naši ponudbi boste našli različne barve, oblike in velikosti solarnih sveč, ki delujejo s pomočjo sončne energije. Solarna sveča Vestina gori do 1000 dni in noči, ter je odporna na vse vremenske razmere. Ker je izdelana iz stekla, ki ga je mogoče 100% reciklirati, pa je ekološki in okolju prijazen nadomestek klasične voščene sveče. Kot zanimivost, ena solarna sveča nadomesti kar 143 klasičnih voščenih sveč.

Želeli smo dopolniti kolekcijo solarnih nagrobnih dodatkov, zato smo v ponudbo vključili tudi solarne lanterne. Solarne lanterne niso le odličen trajnostni nagrobni izdelek, vendar tudi čudovit nagrobni okras. Na voljo so solarne lanterne z motivi in solarne lanterne s kipcem angela, ki so prve tovrstne v Sloveniji. Izdelane so iz kvalitetnega inox ogrodja in stekla, ki je obtežen in odporen na vse vremenske razmere. Solarna lanterna bo neprekinjeno gorela 3 leta, podnevi in ponoči.

Zelo priljubljen eko spominski dodatek za grob pa so tudi Vestina spominski kamenčki. Naravni kamenčki različnih oblik in velikost vključujejo gravuro s čustvenim posvetilom v spomin na preminule. Spominski kamenček lahko postavite na grob pokojnika ali spominsko polico na domu. Kamenček s posvetilom je okolju prijazen nagrobni dodatek.

Če imate radi spominske dodatke s posvetilom, ki so okolju prijazni, pa vam bo všeč tudi lesena spominčica. Lesena spominčica Vestina vključuje različne motive in osebna sporočila, ter je zelo enostavna za uporabo. Na spodnjem delu ima držalo, ki ga boste namestili v zemljo na grobu, v nagrobni aranžma ali druge poljubne prostore, kjer jo lahko »zapičite«.

Poleg ponudbe solarnih sveč ponujamo tudi široko paleto ekoloških elektronskih sveč. Elektronske sveče Vestina so izdelane iz trpežnega in stabilnega stekla in so odporne na vse vremenske razmere. Poleg različnih motivov in oblik, ki so prilagojene sezoni (recimo nagrobna sveča v obliki novoletne jelke, velikonočna sveča, …), pa se razlikujejo tudi dobe gorenja. V ponudbo elektronskih sveč smo vključili tudi prve sveče v spomin na preminule hišne ljubljenčke s tremi prisrčnimi motivi, s katerimi se boste lahko poklonili kužkom in mucam.

Kot samostojni nagrobni dodatek lahko uporabite Vestina elektronske gorilce. V ponudbi imamo elektronske gorilce z različnimi motivi ter 60-dnevno dobo gorenja. Med eko elektronskimi gorilci boste našli tudi prve v Sloveniji, ki vključujejo prisrčne motive v spomin na preminule hišne ljubljenčke. Elektronski gorilci so primerni za zunanjo in notranjo uporabo.

Elektronski vložki Vestina z različnimi barvami gorenja so kakovostni nagrobni dodatki, primerni za notranjo in zunanjo uporabo. Elektronske vložke lahko uporabljate samostojno ali skupaj s stekleno svečo in nagrobno lanterno. V ponudbi imamo elektronske vložke s 60-dnevno ali 120-dnevno dobo gorenja.

Blagovna znamka Vestina ves čas dopolnjuje svojo ponudbo z novimi, inovativnimi nagrobnimi svečami in spominskimi dodatki, ki ne bodo le lep spomin na pokojne, vendar tudi prelepa trajnostna nagrobna dekoracija. Spletna trgovina Vestina ponuja najširšo izbiro sveč Vestina na enem mestu, z različnimi možnostmi plačila in dostave. Prav tako smo vam na voljo na telefonski številki 030 46 47 48, če bi pri oddaji naročila morda potrebovali pomoč ali imeli kakšno vprašanje.