Solarne sveče

Solarna sveča Vestina nadomesti kar 143 običajnih voščenih sveč. Gre za inovativne nagrobne sveče, ki gorijo kar do 1000 dni, podnevi in ponoči. Za delovanje izkoriščajo naravni vir energije – sonce. So kakovostne, stabilne in odporne na vse vremenske razmere. Imajo stekleno ohišje in nerjaveč pokrov. Razvite in izdelane so v Sloveniji. Solarne sveče Vestina so sveče prihodnosti. Izbirajte med široko ponudbo modelov, barv in oblik.

Prikazovanje 1–12 od 19 rezultatov

  • Solarna sveča Vestina Fortuna - bakrena - 1000 dni

    Solarna sveča Vestina Fortuna – bakrena – 1000 dni

    19,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Fortuna - rdeča - 1000 dni

    Solarna sveča Vestina Fortuna – rdeča – 1000 dni

    19,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Fortuna - rjava - 1000 dni

    Solarna sveča Vestina Fortuna – rjava – 1000 dni

    19,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Fortuna - bela - 1000 dni

    Solarna sveča Vestina Fortuna – bela – 1000 dni

    18,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Vesta - rdeča

    Solarna sveča Vestina Epona – rdeča – 1000 dni

    14,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Vesta - rdeča - 1000 dni

    Solarna sveča Vestina Vesta – rdeča – 1000 dni

    17,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Vesta - bela - 1000 dni

    Solarna sveča Vestina Vesta – bela – 1000 dni

    17,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Carmenta - rdeča - 1000 dni

    Solarna sveča Vestina Carmenta – rdeča – 1000 dni

    18,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Fortuna - turkizna - 1000 dni

    Solarna sveča Vestina Fortuna – turkizna – 1000 dni

    19,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Junona - Kristal - rdeča - 1000 dni

    Solarna sveča Vestina Junona – Kristal – rdeča – 1000 dni

    22,49 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Junona - Solza - rdeča - 1000 dni

    Solarna sveča Vestina Junona – Solza – rdeča – 1000 dni

    22,49 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Viktorija - rdeča - 1000 dni

    Solarna sveča Vestina Viktorija – rdeča – 1000 dni

    19,99 
    Dodaj v košarico

Solarna sveča Vestina je nagrobna sveča, ki se napaja s pomočjo sončne energije, in sicer s pomočjo solarne plošče, ki je nameščena na njenem pokrovu. Solarna sveča Vestina za gorenje potrebuje minimalno količino sončne energije. To pomeni, da bo podnevi in ponoči gorela tudi v obdobjih deževnega vremena, oziroma v vseh letnih časih. Odporna je namreč na vse vremenske razmere, tako dež, sneg in veter. Če jo zamede sneg, preprosto obrišemo solarno površino in tako zagotovimo, da bo sveča lahko še naprej sprejemala sončno energijo.

Solarne sveče Vestina imajo na vrhu veliko solarno površino – sončne celice – te sprejemajo sončno energijo in jo nato pretvorijo v elektriko, ki omogoča, da sveča gori. V notranjosti pa so polnilne baterije, ki zagotavljajo, da sveča gori tudi, če imamo par dni slabše vreme. Tak način delovanja ji omogoča, da neprekinjeno gori 1000 dni in noči.

Solarna sveča Vestina je izdelana iz stekla, ki ga je mogoče 100% reciklirati. Steklo je zelo trpežno in stabilno, zato se sveča Vestina skozi leta ne bo spreminjala. Tudi po več letih gorenja bo ohranjala prvotno stanje, vi pa boste vedno pomirjeni, da plamen spomina vedno gori na grobovih vaših najdražjih. Ker solarna sveča Vestina gori do tri leta, lahko nadomesti kar 143 običajnih sveč. To pomeni, da z izbiro solarne sveče ne boste dodatno obremenjevali okolja, saj boste odvrgli samo eno svečo – na 3 leta. Z nakupom solarne sveče boste tako prispevali svoj del k ohranjanju boljšega jutri. Z njihovo uporabo lahko resnično zelo močno prispevamo k zmanjševanju odpadnih sveč ob 1. novembru. Poleg tega pa lahko z nakupom solarne sveče Vestina na dolgi rok tudi prihranite. Če jo primerjamo z običajno voščeno svečo, ki gori 4 ali 5 dni in stane približno 1 do 2 evra, vidimo, da se nakup solarne sveče Vestina povrne že v nekaj tednih.

Solarna sveča Vestina je tudi uporabniku prijazna. S prižiganjem nagrobne sveče se namreč lahko zelo hitro opečemo. S solarno svečo to ni mogoče, saj enostavna uporaba in aktivacija skrbita, da se z njo ne morete opeči. 10 sekund dela za 1000 dni gorenja.

Nekateri prisegajo na bolj tradicionalne barve pri izbiri nagrobnih sveč, kot so rdeče nagrobne sveče ali prozorne nagrobne sveče, spet drugi pa imajo radi nagrobne sveče drugih barv, kot so npr. siva, zlata, vijolična. V spletni trgovini Vestina boste našli različne oblike in barve solarnih sveč, za katere lahko ponosno povemo, da so oblikovane in izdelane v Sloveniji. Pri oblikah solarnih sveč ostajamo inovativni, zato boste v naši ponudbi lahko našli počenko – elegantno solarno svečo v videzu počenega stekla in ostale zanimive žalne sveče, ki bodo popolno dopolnile vaš nagrobni aranžma. Spletna trgovina Vestina ponuja najširšo izbiro solarnih sveč Vestina na enem mestu, z različnimi možnostmi plačila in dostave. Prav tako smo vam na voljo na telefonski številki 030 46 47 48, če bi pri oddaji naročila morda potrebovali pomoč ali imeli kakšno vprašanje.

Z nakupom solarne sveče Vestina se vam ni potrebno več spraševati, ali bo vaša sveča gorela do naslednjega obiska pokopališča ali če jo boste morda morali pobirati s tal, ker jo bo prevrnil veter. Solarne sveče Vestina so težje in bolj stabilne ter imajo najdaljšo življenjsko dobo izmed vseh nagrobnih sveč, saj ob pravilni uporabi gorijo do kar 1000 dni in noči.