Solarne lanterne

Solarna lanterna Vestina ima stekleno ohišje in nerjaveče ogrodje. Krasijo jo različni čustveni motivi, ki jih bo plamen v notranjosti lanterne osvetljeval vse do 1000 dni. Raziščite tudi našo linijo solarnih lantern s kipci angelčkov, ki bodo dodali piko na i vsaki nagrobni dekoraciji.

Prikaz vseh 5 rezultatov

  • Solarna lanterna Vestina Levana - Angel roza - 1000 dni

    Solarna lanterna Vestina Levana – Angel roza – 1000 dni

    35,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna lanterna Vestina Levana - Angel roza - 1000 dni

    Solarna lanterna Vestina Levana – Angel bel – 1000 dni

    35,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna lanterna Vestina Levana - Angel roza - 1000 dni

    Solarna lanterna Vestina Levana – Angel moder – 1000 dni

    35,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna lanterna Vestina Levana - Angel roza - 1000 dni

    Solarna lanterna Vestina Levana – Angel mislec – 1000 dni

    35,99 
    Dodaj v košarico
  • Solarna lanterna Vestina Levana - Angel roza - 1000 dni

    Solarna lanterna Vestina Levana – Angel bralec – 1000 dni

    35,99 
    Dodaj v košarico

Če želite poskrbeti za okolje, se lahko tudi pri izbiri nagrobne sveče odločite za alternative, ki so obenem bolj varčne. Solarna lanterna Vestina je odlična izbira, ki poleg svoje kakovosti predstavlja tudi prelep okras v spomin na najdražje.

Visokokakovostna solarna lanterna Vestina deluje s pomočjo sončne energije. Na vrhu pokrova ima solarni panel preko katerega se napaja s sončnimi žarki. Da solarna lanterna Vestina neprekinjeno gori 1000 dni in noči, potrebuje minimalno količino sončne energije.

Solarna lanterna Vestina je izdelana iz visokokakovostnih materialov. Ima kovinsko ogrodje in stekleno ohišje, ki sta zelo trpežna in stabilna. Zaradi inovativne izdelave pa je odporna na vse vremenske razmere, tako dež kot tudi sneg in veter. Zato po postavitvi solarne lanterne na grob vaših najdražjih ne boste imeli skrbi, da bi se ta prevrnila ali da bi njen plamen ugasnil.

V liniji solarnih lantern Vestina najbolj izstopajo lanterne s kipcem angela, ki so prve tovrstne v Sloveniji. Angeli že od nekdaj predstavljajo povezavo med nebom in zemljo, pa tudi moč, mir, vero, zaščito in lepoto. Prav angeli pa lahko pomagajo pri soočanju z izgubo, saj žalujočim sporočajo, da so njihovi ljubljeni vedno zaščiteni. Solarne lanterne Vestina vključujejo kipec angela z različno simboliko, in sicer angel bralec, angel z golobom, zamišljen angel, ki strmi v nebo, … Kipec angela je osvetljen od zgoraj, njegova luč pa bo gorela tako podnevi kot ponoči. Z izbiro visokokakovostnih materialov pa smo poskrbeli tudi za odpornost na vse vremenske razmere.

Solarno lanterno s kipcem angela je mogoče zelo enostavno aktivirati s pomočjo gumba, ki se nahaja na spodnjem delu solarne plošče. S pritiskom na gumb boste aktivirali luč, ki bo svetila nad vašim angelom varuhom. Ker se lanterna napaja s pomočjo sončne energije, pa bo luč neprekinjeno gorela 1000 dni in noči, tudi v slabšem vremenu, dežju, vetru in snegu.

Poleg solarne lanterne s kipcem angela so na voljo tudi solarne lanterne z različnimi motivi in posvetili v obliki nalepke na ohišju z enakimi lastnosti in dolžino gorenja do 1000 dni. V notranjosti lanterne je namesto kipca angela gorilec s plamenom, ki se napaja s pomočjo sončne energije. Njeno ogrodje je kovinsko, stekleno ohišje pa ji krasijo motivi z različnimi posvetilnimi simboli, kot so srce iz vrtnic, križ – vera, sijoča kala in metulj s srčnim posvetilom, ki nas opominja, da ljudje, ki jih ni več med nami, ne odidejo popolnoma, saj jih vedno nosimo v svojih srcih.

Poleg tega, da je solarna lanterna Vestina trajnostna rešitev, s svojo obliko predstavlja tudi prelep nagrobni okras in je odlična izbira za tiste, ki želite na večna počivališča svojih dragih preminulih postaviti tudi druge izdelke, ki niso sveče. Možnosti postavitev je veliko. Solarno lanterno Vestina lahko postavite samostojno, na sredino nagrobnega kamna, lepo pa izpade tudi v poziciji spredaj zraven sveč, bliže obiskovalcem groba, in pa zadaj, pri navpični steni nagrobnega spomenika. Pri postavljanju solarne lanterne na grob bodite pozorni le, da jo postavite na takšno mesto, da bo nanjo lahko sijalo sonce. Tako kot nagrobne sveče lahko tudi nagrobno lanterno obdate s cvetličnim aranžmajem. Priporočamo suho cvetje, ki bo svoj videz ohranilo zelo dolgo, kot tudi sama lanterna, ki bo tudi po več letih še vedno v vrhunskem stanju.

Največjo izbiro solarnih lantern Vestina najdete v naši spletni trgovini, kjer so na voljo prav vsi različni kipci angelov in pa vsi motivi s posvetili. Spletna trgovina Vestina ponuja najširšo izbiro solarnih sveč in lantern Vestina na enem mestu, z različnimi možnostmi plačila in dostave. Prav tako smo vam na voljo na telefonski številki 030 46 47 48, če bi pri oddaji naročila morda potrebovali pomoč ali imeli kakšno vprašanje.