novosti

Raziščite novosti v naši ponudbi ekoloških elektronskih in solarnih sveč ter nagrobnih dodatkov Vestina.

Prikazovanje 1–12 od 29 rezultatov

  • Komplet za čiščenje grobov Vestina

    Komplet za čiščenje grobov Vestina

    4,50 
    Dodaj v košarico
  • Inox Spominčica Vestina - Sveča

    Inox Spominčica Vestina – Sveča

    4,99 
    Dodaj v košarico
  • Inox Spominčica Vestina - Sveča

    Inox Spominčica Vestina – Križ

    4,99 
    Dodaj v košarico
  • Inox Spominčica Vestina - Sveča

    Inox Spominčica Vestina – Angel

    4,99 
    Dodaj v košarico
  • Inox Spominčica Vestina - Sveča

    Inox Spominčica Vestina – Roža

    4,99 
    Dodaj v košarico
  • Inox Spominčica Vestina - Vrtnica

    Inox Spominčica Vestina – Vrtnica

    4,99 
    Dodaj v košarico
  • Elektronski gorilec Vestina Saturn - Za živali - 60 dni

    Elektronski gorilec Vestina Saturn – Za živali – 60 dni

    5,19 
    Dodaj v košarico
  • Elektronski gorilec Vestina Saturn - Za kužka - 60 dni

    Elektronski gorilec Vestina Saturn – Za kužka – 60 dni

    5,19 
    Dodaj v košarico
  • Elektronski gorilec Vestina Saturn - Za mucka - 60 dni

    Elektronski gorilec Vestina Saturn – Za mucka – 60 dni

    5,19 
    Dodaj v košarico
  • Elektronski gorilec Vestina Apolon - rumen plamen - 365 dni

    Elektronski gorilec Vestina Apolon – rumen plamen – 365 dni

    7,59 
    Dodaj v košarico
  • Elektronski gorilec Vestina Apolon - rumen plamen - 365 dni

    Elektronski gorilec Vestina Apolon – rdeč plamen – 365 dni

    7,59 
    Dodaj v košarico
  • Elektronski gorilec Vestina Apolon - bel plamen - 365 dni

    Elektronski gorilec Vestina Apolon – bel plamen – 365 dni

    7,59 
    Dodaj v košarico

Ekipa Vestina ves čas razmišlja o novih inovacijah in nadgrajuje svoje znanje. Rezultat tega so številne novosti, s katerimi smo skozi vsa ta leta na novo definirali predstavo o nagrobni sveči, njeno življenjsko dobo in njeno uporabo. Nagrobne sveče namreč niso zgolj nagrobni dodatek, ki ga prižgete ob 1. novembru, ampak so način kako lahko skozi celotno leto ohranjate spomin na ljudi, ki jih ni več med nami. Trudimo se, da na trgu nagrobnih sveč in dodatkov vključimo novosti, s katerimi se boste poklonili preminulim na inovativen, kakovosten, eleganten in trajnosten način. Izdelki Vestina so visokokakovostni, trajnostni, trpežni in inovativni. Pri izdelavi novih modelov nagrobnih sveč pa stremimo h temu, da naši izdelki ne bi dodatno obremenjevali okolja, da so ekološki oziroma okolju prijaznejši.

Ste vedeli, da je bila v našem podjetju razvita prva elektronska in prva solarna nagrobna sveča? Z našo največjo inovacijo, solarno svečo Vestina, smo ustvarili trajnostno alternativo klasični nagrobni sveči, ki ne le, da skrbi za boljši jutri, ampak tudi uporabniku omogoča več svobode in brezskrbnosti. Ko na grob postavite solarno svečo Vestina, ta namreč neprekinjeno gori do 1000 dni in noči. S pomočjo solarnega panela na pokrovčku preko sončnih žarkov »napaja« svoj plamen. V Sloveniji smo bili pred solarno svečo Vestina večinoma navajeni prižigati klasične sveče, ki so se že ob manjšem sunku vetra prevrnile, ob kapljicah dežja pa je njihov plamen tudi zelo hitro ugasnil. Solarna sveča Vestina poleg dolgotrajnega gorenja ponuja tudi trpežno in izjemno stabilno ohišje, odporno na vse vremenske razmere. Ena solarna sveča Vestina bo nadomestila kar 143 klasičnih voščenih sveč, zato boste s prižigom solarne sveče Vestina uporabniki prispevali k zmanjševanju kupov odpadnih sveč, ne le ob 1. novembru, ampak skozi celo leto. 

Ena izmed Vestina novosti so prve steklene sveče in elektronski gorilci v spomin na preminule hišne ljubljenčke v Sloveniji. Izguba hišnega ljubljenčka je namreč lahko enako boleča kot izguba ljubljene osebe. Kosmatinci niso le naši najbolj zvesti prijatelji, ampak so tudi del naše družine. Ker smo z njimi delili veliko čudovitih skupnih trenutkov, smo se odločili, da ustvarimo prav posebno svečo, s katero se boste lahko poklonili svojim kužkom in mucam. Na voljo so elektronske steklene sveče in samostojni elektronski gorilci s tremi prisrčnimi motivi, s katerimi boste ohranjali spomin na preminule hišne ljubljenčke.

Pot od skice nove nagrobne sveče do razvoja in izvedbe najpogosteje ni enostavna. Potrebno je vložiti veliko truda, dela, časa, predanosti, … predvsem pa je pri procesu ključna inovativnost, ki najmočneje poganja razvoj. Vestina tako s svojimi inovacijami ves čas – že več kot 50 let – skrbi za novosti na področju nagrobnih sveč in spominskih dodatkov.

Spremljajte kategorijo z novostmi v naši spletni trgovini, kjer redno objavljamo vedno nove modele elektronskih in solarnih sveč Vestina ter naših nagrobnih dodatkov. Spletna trgovina Vestina ponuja najširšo izbiro izdelkov Vestina na enem mestu, z različnimi možnostmi plačila in dostave. Prav tako smo vam na voljo na telefonski številki 030 46 47 48, če bi pri oddaji naročila morda potrebovali pomoč ali imeli kakšno vprašanje.

Največja prednost spletne trgovine Vestina je, da tu lahko najhitreje odkrijete vse naše novosti in imate možnost največje izbire prav vseh naših izdelkov. Da boste vedno obveščeni o naših novostih, posebnih ponudbah in ugodnostih, pa se naročite še na naše spletne novice in ob tem prejmite še kodo za 10% popust pri naslednjem naročilu.

Za nagrobno dekoracijo izberite inovativne, kakovostne, elegantne in trajnostne izdelke Vestina, na katere se lahko zanesete, da bodo spomin na vaše drage preminule ohranjali najdlje. Razmišljajte trajnostno tudi pri izdelku kot je nagrobna sveča in izberite alternativo – solarno svečo Vestina, ki bo gorela kar tri leta, v vseh vremenskih razmerah.