Prikaz vseh 4 rezultatov

 • Elektronski gorilec Vestina Apolon - rumen plamen - 365 dni

  Elektronski gorilec Vestina Apolon – rumen plamen – 365 dni

  7,59 
  Dodaj v košarico
 • Elektronski gorilec Vestina Apolon - rumen plamen - 365 dni

  Elektronski gorilec Vestina Apolon – rdeč plamen – 365 dni

  7,59 
  Dodaj v košarico
 • Elektronski gorilec Vestina Apolon - bel plamen - 365 dni

  Elektronski gorilec Vestina Apolon – bel plamen – 365 dni

  7,59 
  Dodaj v košarico
 • Elektronska sveča Vestina Jupiter – 365 dni

  Elektronska sveča Vestina Jupiter – 365 dni

  11,99 
  Dodaj v košarico

Vestina je prva, ki je zasnovala elektronski gorilec z dobo 365 dni. V kolekcijo, ki gori eno leto, so vključeni elektronski gorilci in steklena elektronska sveča, ki vključuje dotični gorilec.

Elektronski gorilec Apolon gori 365 dni in je na voljo s tremi različnimi barvami plamena – rdeč, rumen in bel. Ima elegantno obliko sveče in je stabilen ter odporen na veter, dež in sneg. Elektronski gorilec Apolon, ki gori 365 dni, lahko uporabite samostojno ali ga postavite v lanterno in aranžma na grobu. S svojim elegantnim dizajnom bo tudi odlična dopolnitev različnih nagrobnih aranžmajev in druge nagrobne dekoracije.

Elektronska sveča Vestina Jupiter je izdelana iz rdečega stekla z elegantnim dizajnom in vključuje elektronski gorilec Apolon 365 dni z rdečim plamenom. Elektronska sveča Vestina je zelo varčna, saj lahko po pretečeni dobi enega leta, njen gorilec zamenjate ali v stekleno ohišje vstavite drug poljubni gorilec. 

Spletna trgovina Vestina ponuja najširšo izbiro elektronskih gorilcev in sveč z dolgo dobo gorenja. Prav tako smo vam na voljo na telefonski številki 030 46 47 48, če bi pri oddaji naročila morda potrebovali pomoč ali imeli kakšno vprašanje.