Elektronski gorilci z motivi

Elektronski gorilci Vestina z različnimi napisi in motivi, tudi takšnimi, ki ohranjajo spomin na naše preminule domače živali.

Prikaz vseh 7 rezultatov

  • Solarna sveča Vestina Vesta - bela

    Elektronski gorilec Vestina Saturn – Vrtnice – 60 dni

    5,19 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Vesta - bela

    Elektronski gorilec Vestina Saturn – Angelček – 60 dni

    5,19 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Vesta - bela

    Elektronski gorilec Vestina Saturn – Križ – 60 dni

    5,19 
    Dodaj v košarico
  • Solarna sveča Vestina Vesta - bela

    Elektronski gorilec Vestina Saturn – Rože – 60 dni

    5,19 
    Dodaj v košarico
  • Elektronski gorilec Vestina Saturn - Za živali - 60 dni

    Elektronski gorilec Vestina Saturn – Za živali – 60 dni

    5,19 
    Dodaj v košarico
  • Elektronski gorilec Vestina Saturn - Za kužka - 60 dni

    Elektronski gorilec Vestina Saturn – Za kužka – 60 dni

    5,19 
    Dodaj v košarico
  • Elektronski gorilec Vestina Saturn - Za mucka - 60 dni

    Elektronski gorilec Vestina Saturn – Za mucka – 60 dni

    5,19 
    Dodaj v košarico

Elektronski gorilci Lumada z različnimi motivi so v Sloveniji izdelani, okolju prijazni nagrobni dodatki, ki ponujajo vsestransko uporabo.

Elektronski gorilci z motivi so namenjeni samostojni uporabi in so primerni tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Postavite jih lahko doma ob fotografiji preminulega ali na mestu njegovega večnega počitka, skupaj z nagrobnimi svečami in drugimi spominskimi dodatki. Elektronski gorilci z motivi so na voljo z rumenim ali toplo belim plamenom ter 60-dnevno dobo gorenja. Nekateri izmed motivov vključujejo tudi čustveno posvetilo, kot na primer: Radi te imamo, Ostajaš z nami in V spomin, s katerimi boste vašim bližnjim izkazali ljubezen tudi takrat, ko jih ne bo več poleg vas. Elektronski gorilci so na voljo v beli ali zlati barvi ohišja, z elegantno obliko in ovalno nalepko z motivom. Nekateri motivi so vedno v naši stalni ponudbi, določene pa nudimo samo sezonsko, denimo ob veliki noči ali božiču. Prevladujejo motivi z rožami in angeli, sezonski motivi pa so v spletni trgovini Vestina na voljo samo kak mesec, v ustreznem prazničnem obdobju.

V ponudbo smo vključili tudi kolekcijo elektronskih gorilcev v spomin na preminule hišne ljubljenčke. Ker hišne ljubljenčke smatramo kot enakovredne člane družine, saj so nas spremljali mnogo let in bili naši najboljši prijatelji, se želimo tudi njim pokloniti ob izgubi. Izguba hišnega ljubljenčka je namreč enako boleča, zato lahko ob fotografiji preminulega hišnega ljubljenčka prižgete plamen spomina z elektronskim gorilcem, katerega motivi so namenjeni prav vašemu kosmatincu. Na voljo so trije prisrčni motivi, namenjeni kužkom in mucam. Elektronski gorilec lahko postavite tudi na mesto večnega počitka vašega ljubljenčka, na mizo doma ali v pisarni, na vrtu ali na poti vašega najljubšega sprehoda. Gorilec ima plamen, ki imitira gorenje prave sveče.

Aktivacija elektronskega gorilca je zelo enostavna. Na spodnji strani ima tipko, ki ob pritisku prižge plamen gorilca. V kompletu so vključeni tudi baterijski vložki, tako da je elektronski gorilec pripravljen na uporabo takoj, ko ga kupite, brez dodatnega nakupa baterij.

Elektronski gorilec z motivom lahko kombinirate tudi z različnimi nagrobnimi dodatki, kot so kipci, spominski kamenčki, lesene spominčice ali ostala nagrobna dekoracija. Zaradi manjše velikosti pa so zelo primerni tudi za uporabo doma, saj jih lahko postavite na okensko polico, mizo ali drugo poljubno mesto, kjer bo gorel v spomin dragim preminulim. Postavite ga na mesto, kjer hranite fotografije ali posebne stvari, ki vas spominjajo na preminulega. Gorilec na polici ne bo zasedel veliko prostora. Obenem pa je lahko odličen dodatek tudi k nagrobnemu aranžmaju ali cvetlični ikebani, lahko pa ga preprosto uporabite kot samostojni nagrobni dodatek poleg nagrobne sveče. Velika prednost elektronskega gorilca je ta, da je primeren tako za notranjo kot tudi zunanjo uporabo in bo kljuboval vsem vremenskim razmeram, vsem letnim časom in vsem padavinam.

Spletna trgovina Vestina ponuja široko izbiro elektronskih gorilcev z motivi, elektronskih sveč in elektronskih vložkov z različnimi barvami gorenja oziroma plamena na enem mestu, z različnimi možnostmi plačila in dostave. Prav tako smo vam na voljo na telefonski številki 030 46 47 48, če bi pri oddaji naročila morda potrebovali pomoč ali imeli kakšno vprašanje. Ob vsakem naročilu prejmete tudi darilo. Vabimo vas, da spremljate tudi našo kategorijo z novostmi in izdelki v posebni ponudbi, ki jih nenehno posodabljamo. Poleg elektronskih gorilcev, sveč in vložkov pa raziščite tudi ponudbo naših spominskih nagrobnih dodatkov, kjer boste našli spominske kamenčke in lesene spominčice, za najboljšo nagrobno ureditev pa priporočamo nagrobne solarne sveče Vestina, ki bodo spomin na vaše drage preminule ohranjale vse do 1000 dni. Solarne sveče Vestina gorijo podnevi in ponoči, v vseh vremenskih razmerah – v soncu, dežju, vetru in celo snegu. Prav tako imajo stekleno ohišje in nerjaveč pokrov, so stabilne, odporne in zanesljive.