Elektronske sveče

Elektronske sveče Vestina so steklene sveče z različnimi dobami gorenja. Raziščite široko ponudbo modelov različnih barv, oblik in velikosti, na voljo pa so tudi sveče z različnimi motivi.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Elektronske nagrobne sveče Vestina so odličen nagrobni dodatek, saj so zelo varčne. Ker so izdelane iz stekla, so zelo stabilne in se tudi ob dežju in vetru ne bodo prevrnile, oziroma so odporne na vse vremenske razmere. Obenem pa z izbiro stekla, ki ga je mogoče 100% reciklirati, tudi vi pripomorete k zmanjševanju vpliva odpadnih sveč na naše okolje. Na voljo so elektronske sveče Vestina z različnimi motivi in dobami gorenja, ki jih lahko izberete glede na sezono in vaše želje.

V naši ponudbi imamo nagrobne elektronske sveče s 60- ali 120-dnevnim gorenjem. Vsaka elektronska sveča ima v notranjosti elektronski vložek. Vsak elektronski vložek ima tudi priložene baterije, tako da je takoj primeren za uporabo, brez dodatnega nakupa baterij. Ko doba gorenja preteče, pa lahko baterije samo zamenjate in isti elektronski vložek uporabljate še naprej, ali pa ga nadomestite z novim, ohišje, v katerem je bil vložen (svečo), pa lahko tudi obdržite in uporabljate še naprej.

Blagovna znamka Vestina s svojimi inovativnimi dizajni skrbi, da boste v vseh letnih časih lahko ohranjali spomin na preminule. Poleg tega, da so sveče odporne na vse vremenske razmere, pa je na voljo tudi široka ponudba različnih motivov, ki jih prilagodimo sezoni. Izbirate lahko med nagrobnimi svečami različnih barv, oblik in dimenzij. V ponudbi imamo okrogle elektronske sveče Vestina, višje in ožje elektronske sveče Vestina, vabimo pa vas, da raziščete tudi naš nabor elektronskih sveč z različnimi motivi, kolekcijo s cvetličnimi podobami ter kolekcijo elektronskih sveč Vestina, ki smo jih zasnovali v spomin hišnim ljubljenčkom. Izmed vseh elektronskih sveč morda najbolj izstopa sveča v obliki novoletne smrečice, ki lepo popestri vsako praznično nagrobno dekoracijo, prav tako praznične pa so tudi elektronske sveče Vestina z velikonočnimi motivi, ki so primerne za zunanjo in tudi notranjo uporabo.

Elektronske sveče za preminule hišne ljubljenčke, s katerimi se lahko poklonite svojim pokojnim kužkom in mucam, smo prvi v Sloveniji vključili v masovno ponudbo nagrobnih sveč. Sveče za preminule domače živali imajo tri različne motive in so primerne za zunanjo ter notranjo uporabo. Postavite jih namreč lahko na poljubno lokacijo, tako mesto večnega počitka vašega ljubljenčka, kot tudi polico poleg slike ljubljenčka, ob njegovi žari, na vrtu ali ob poti, kjer sta se najraje sprehajala.  

Vsako nagrobno elektronsko svečo Vestina sestavlja stekleno ohišje z različnimi motivi, nerjaveč pokrov in gorilec s plamenom v notranjosti sveče. Eden izmed razlogov, zakaj so naše elektronske sveče tako varčne, je, da gorilec v notranjosti po preteku dobe gorenja zamenjate za novega, steklo pa obdržite. To ni le racionalno iz vidika obremenjevanja okolja, ampak tudi bolj varčno za uporabnika, ki lahko nagrobno svečo večkrat uporabi.

Aktivacija nagrobne elektronske sveče Vestina je zelo enostavna. V notranjosti sveče se nahaja gorilec. Vzamete ga ven iz sveče in na dnu boste našli gumb za vklop. Pritisnete na gumb in sveča je aktivirana. Plamen bo takoj ob pritisku na gumb začel goreti in bo neprekinjeno svetil v izbranem časovnem obdobju – 60 ali 120 dni.

Spletna trgovina Vestina ponuja široko izbiro elektronskih nagrobnih sveč in elektronskih vložkov z različnimi barvami gorenja oziroma plamena na enem mestu, z različnimi možnostmi plačila in dostave. Prav tako smo vam na voljo na telefonski številki 030 46 47 48, če bi pri oddaji naročila morda potrebovali pomoč ali imeli kakšno vprašanje. Vabimo vas, da spremljate tudi našo kategorijo z novostmi in izdelki v posebni ponudbi, ki jih nenehno posodabljamo. Poleg elektronskih vložkov in sveč pa raziščite tudi ponudbo naših spominskih nagrobnih dodatkov, kjer boste našli spominske kamenčke in lesene spominčice, za najbolj čudovito nagrobno ureditev pa priporočamo solarne sveče Vestina, ki bodo spomin na vaše drage preminule ohranjale vse do 1000 dni. Solarne sveče Vestina gorijo podnevi in ponoči, v vseh vremenskih razmerah – v soncu, dežju, vetru in celo snegu. Prav tako imajo stekleno ohišje in nerjaveč pokrov, so stabilne, odporne in zanesljive.