Spominski dodatki

Spominski kamenčki Vestina so kakovostni kamenčki z leskom in gravuro, odporni na vse vremenske razmere. Lesene spominčice so spominski dodatek iz lesa, ki se lepo poda k vsaki nagrobni dekoraciji. Oba nagrobna dodatka sta na voljo z različnimi motivi in posvetili. Ne spreglejte tudi spominčic iz nerjaveče kovine – inox, ki so praktično neuničljive in imajo najdaljšo življenjsko dobo.

Prikazovanje 1–12 od 14 rezultatov

  • Lesena Spominčica Vestina - Angel

    Lesena Spominčica Vestina – Angel

    3,69 
    Dodaj v košarico
  • Lesena Spominčica Vestina - Srce

    Lesena Spominčica Vestina – Srce

    3,69 
    Dodaj v košarico
  • Lesena Spominčica Vestina - Sveča

    Lesena Spominčica Vestina – Sveča

    3,69 
    Dodaj v košarico
  • Spominski kamenček Vestina - Ostajaš z nami

    Spominski kamenček Vestina – Ostajaš z nami

    3,69 
    Dodaj v košarico
  • Spominski kamenček Vestina - Mislimo nate

    Spominski kamenček Vestina – Mislimo nate

    3,69 
    Dodaj v košarico
  • Spominski kamenček Vestina - Angel

    Spominski kamenček Vestina – Angel

    3,69 
    Dodaj v košarico
  • Spominski kamenček Vestina - Radi te imamo

    Spominski kamenček Vestina – Radi te imamo

    3,69 
    Dodaj v košarico
  • Spominski kamenček Vestina - Žalni aranžma

    Spominski kamenček Vestina – Žalni aranžma

    3,69 
    Dodaj v košarico
  • Spominski kamenček Vestina - V spomin

    Spominski kamenček Vestina – V spomin

    3,69 
    Dodaj v košarico
  • Inox Spominčica Vestina - Sveča

    Inox Spominčica Vestina – Sveča

    4,99 
    Dodaj v košarico
  • Inox Spominčica Vestina - Sveča

    Inox Spominčica Vestina – Križ

    4,99 
    Dodaj v košarico
  • Inox Spominčica Vestina - Sveča

    Inox Spominčica Vestina – Angel

    4,99 
    Dodaj v košarico

Ko govorimo o nagrobni dekoraciji, se okusi posameznikov razlikujejo. Večina ljudi posega po nagrobnih svečah. Običajno se odločamo za kombinacijo, ki jo sestavljajo voščene sveče, elektronske sveče in solarne sveče, marsikdo pa se za dopolnitev prostora na grobu odloča tudi za spominske dodatke. Poleg prižiganja nagrobnih sveč lahko grobove okrasite tudi z nagrobnimi aranžmaji, svežim ali suhim cvetjem in kipci angelov, ki bodo spominjali in varovali vaše drage preminule. Dobra izbira so tudi spominski dodatki. Spominski dodatki Vestina v obliki lesenih spominčic in spominskih kamenčkov niso le čudovita dopolnitev katere koli nagrobne dekoracije, ampak tudi odličen način, kako se boste poklonili svojim dragim. Zasnovali smo jih s pozornostjo na vsak detajl, pri oblikovanju pa sodelovali s slovenskimi oblikovalci.

Blagovna znamka Vestina ponuja unikatne spominske dodatke s čudovitimi motivi in posvetili, ki bodo vzbudili čustva in ohranjali spomin na pokojne. Gre za izdelke z visoko dodano vrednostjo in močnim sporočilom. Spominski kamenčki in lesene spominčice so večni, kot naš spomin na vse ljudi, ki so pomembno zaznamovali naša življenja.

Spominski kamenčki Vestina so visokokakovostna nagrobna dekoracija. Kamenčki imajo lesk in gravuro ter so odporni na vse vremenske razmere, tako sonce, veter, dež, kot tudi sneg. Kamenčki imajo raznolike oblike in barvne odtenke. Zato je prav vsak izmed njih unikaten. Na voljo so v svetlejših barvah, kot so bela, bež, svetlo rjava, in v temnejših barvah, kot so črna, temno rjava, bordo. Na vsakem kamenčku so različni motivi in čustvena posvetila, s katerimi se boste poklonili pokojniku. Poleg motiva nagrobne sveče in angela, ki sta na voljo brez besedilnega posvetila, lahko izbirate tudi med kamenčki s čustvenimi posvetili, kot so: Mislimo nate, Ostajaš z nami, V spomin in Radi te imamo.

Eden izmed zelo priljubljenih nagrobnih dodatkov pa so tudi lesene spominčice. Spominčice so izdelane iz lesa in prijazno posvetilo v spomin. Lesene spominčice Vestina imajo obliko srca, angela in nagrobne sveče ter vključujejo gravirane napise s čustvenimi posvetili, kot so: Vedno boš v naših srcih, Ostajaš z nami in Radi te imamo. Uporaba lesene spominčice je zelo enostavna. Na dnu ima špičasto konico, s katero jo boste namestili v zemljo na grobu ali v aranžma iz cvetja. Te visokokakovostni spominski dodatki bodo odlična popestritev vsake nagrobne dekoracije.

Spominski kamenček in lesena spominčica Vestina sta primerna tako za zunanjo kot tudi notranjo uporabo. Notri jih lahko postavimo na primer na okensko polico, zraven fotografije pokojnika, na nočno omarico, ali pa v dnevno sobo. Lahko jih postavimo povsod, kjer imamo lepe spomine na čas, ki smo ga preživljali skupaj.

Spletna trgovina Vestina ponuja najširšo izbiro spominskih dodatkov ter elektronskih in solarnih sveč Vestina na enem mestu, z različnimi možnostmi plačila in dostave. Prav tako smo vam na voljo na telefonski številki 030 46 47 48, če bi pri oddaji naročila morda potrebovali pomoč ali imeli kakšno vprašanje.